Facebook Twitter rss
 
   
 

3 gedachten over “Ook remmen doen we straks met het gaspedaal”

 1. Nou liever niet ik had al eens tweemaal kunnen verongelukken vanwege een software bug (elektronische demping gevolg auto onbestuurbaar en stuurbekrachtiging gevolg stuur vast middenin een bocht) en als er bij deze auto een software bug optreedt remt de auto dus gewoon niet meer. Oh en bij deze auto – http://www.ed.nl/regio/eindhoven/auto-rijdt-van-viaduct-af-en-blijft-hangen-1.2071073 – deed de elektronische demping het ook niet vanwege een software bug. De auto verdween na dit ongeluk achter gesloten deuren bij Pon in Leusden-Zuid, de eigenaar kon dus niet meer bij zijn eigen auto.

 2. FritsB schreef:

  Onzinverhaal. Mechanische remmen blijven nodig, al was het alleen maar voor afremming als de aandrijving niet werkt en de auto gaat rollen. Wat wel te verwachten is, is dat het rempedaal minder gebruikt gaat worden omdat je met stroom beter op de motor kunt remmen t.b.v. terugwinning van energie. Maar helemaal weg en alles via 1 pedaal? Nee. Daar zorgen gezond verstand en wetgeving wel voor.

  1. mjs schreef:

   Yea, wright.
   Wetgeving en gezond verstand tegen lobby.
   Kijk om je heen hoe dat uitpakt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *